کشاورزی Options
میزان دامداری و دامپروری در ایران نیز قابل توجه است. از میان دامهای این کشور، گوسفندان شمار بسیاری دارند و نسبت به بقیه، بیشترند و به دنبال آنان بز، گاو، شتر، اسب، گاومیش و قاطر قرار دارند.
بعنوان مثال تثبیت نیتروژن از سبزیجات بنشنی استفاده شده در ارتباط با گیاهانی که به نیترات خاک برای رشد تکیه میکنند این امکان را ایجاد میکند تا زمین زراعی هر ساله مورد استفاده قرار بگیرد.
۱ پیشینه ۲ گرسنگی پنهان ۳ بهداشت و سلامت کشاورزی تغییر وضعیت زیربخشهای بهداشت و سلامت کشاورزی ۳.۱ کودهای شیمیایی ۳.۲ سموم شیمیایی ۳.۳ آنتیبیوتیکها ۳.۴ پسا برداشت ۴ دامداری و دامپروری ۵ تولید و مصرف ۶ آبیاری و زمینهای زیر کشت ۷ واردات و صادرات ۸ آمارهای دیگر ۹ مانعها و چالشها ۱۰ جستارهای وابسته ۱۱ منابع ۱۲ پیوند به بیرون تغییر وضعیت فهرست محتویات کشاورزی در ایران
قوانین و مقررات تطبیق، مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم
↑ محمدرضا پهلوی آخرین شاهنشاه، هوشنگ نهاوندی، ایو بوماتی، دادمهر، ۶۴، ۶۵، ۶۶.
سمپاشی محصولات کشاورزی. استفاده از سموم دفع آفات که از سال ۱۹۵۰ آغاز شد، به ۲٫۵ میلیون تن در سال در جهان افزایش یافتهاست، با این وجود از بین رفتن محصولات توسط آفت نسبتاً ثابت ماندهاست.[۸۹] سازمان بهداشت جهانی در سال ۱۹۹۲ تخمین زد که سالانه سه میلیون مسمومیت با سموم دفع آفات رخ میدهد که منجر به مرگ ۲۲۰٬۰۰۰ نفر میشود.
محصولاتی که به سطوح بالای مواد مغذی خاک نیاز دارند را میتوان در یک روش پایدارتر زیر کشت برد اگر عملکردهای مشخص مدیریت کود ادامه داشته باشد.
↑ «سه چالش کشاورزی ایران درانتظارتدبیر/بلاتکلیفی الگوی کشت ۱۰ساله شد».
کیفیت زندگی کشاورزان و جامعه به عنوان یک کل را بهبود here دهد.
بانک کشاورزی و دانشگاه علوم پزشکی ایران، تفاهم نامه همکاری امضا کردند
سازمان بینالمللی کار، کشاورزی را «یکی از خطرناکترین بخشهای اقتصادی» میداند.[۴۸] این سازمان تخمین میزند که میزان مرگ و میر ناشی از کار سالانه در بین کارگران کشاورزی حداقل ۱۷۰٬۰۰۰ نفر باشد که دو برابر متوسط سایر مشاغل است. علاوه بر این، موارد مرگ، جراحت و بیماری مربوط به فعالیتهای کشاورزی اغلب گزارش نمیشوند.
گندم به رنگ طلایی درخشان است. مزارع قهوه ای اخیراً برداشت و شخم زده شده یا برای یک سال در آیش قرار داشتهاند.
ایران با دستیابی به دانش «پروتکل تولید انبوه پایههای سیب مالینگ از طریق کشت بافت» جزو ۷ کشور دنیا قرار گرفته و با معرفی پایههای جدید تولید سیب درختی ایران میتواند به یکی از بزرگترین صادرکنندههای سیب دنیا تبدیل شود، بالاترین میانگین تولید سیب مالینگ در دنیا متعلق به کشور اتریش با ۸۴ تن در هکتار است.[۴۸][۴۹]
کاربری اراضی کشاورزی در ایران[۴۷] باغ و قلمستان دیم (۱٪)